Menu

facebook  
136.jpg
Lid worden van YnnaturaVrijblijvend kennismakenDonateurs

Nieuw bestuurslid stelt zich voor: Annemarijke Haaima

Mijn naam is Annemarijke Haaima en via Autobedrijf Haaima, waarvan mijn man Arne Brouwers directeur is, ben ik al een aantal jaren betrokken bij Ynnatura. In het najaar
van 2015 ben ik aangetreden als bestuurslid van de stichting als opvolgster van Joke Bleckman. Graag stel ik mij hier kort voor.

Ik ben iemand die graag meedenkt en meepraat over verschillende kwesties. Na tien jaar in het bestuur van het Iepenloftspul Jorwert meegedraaid te hebben, vond ik in Ynnatura een nieuwe uitdaging. Mijn motivatie om deel uit te maken van het Ynnatura bestuur heeft te maken met persoonlijke en duurzame beweegredenen. Zo vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn, maar kom ik hier door mijn werkzame en privé leven helaas niet altijd aan toe.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de natuur zo goed mogelijk wordt behouden en dat we hier met zijn allen ons best voor doen. Met mijn inzet als bestuurslid van Ynnatura hoop ik daar actief een steentje aan bij te dragen.

In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Studio Haaima, waarmee ik de reclame en vormgeving voor diverse bedrijven verzorg. Daarin speelt marketing een steeds belangrijkere rol en dan vooral via online media. Ook bij Ynnatura willen we steeds meer gebruik gaan maken van de mogelijkheden van online communicatie met leden en potentiële leden. Graag willen we de verschillende mogelijkheden optimaal inzetten om te laten zien waar de stichting Ynnatura voor staat.

Naast mijn bestuurswerkzaamheden en werk ben ik bovenal moeder van onze fantastische kinderen: Skelte (7), Lena (5), Folkert (3) en Rens (10 maanden). Vier totaal verschillende kinderen met elk hun eigen karakter, die me iedere dag weer versteld doen staan en me steeds weer verrassen met hun blijheid en openheid naar de wereld toe. Daarom vind ik het ook belangrijk dat er in de toekomst voor hun ook natuur is om van te kunnen genieten. Het fijne van Ynnatura vind ik dat deze stichting met haar steun aan projecten daar tastbaar aan bij draagt.