Menu

facebook  
222.jpg
Lid worden van YnnaturaVrijblijvend kennismakenDonateurs

Ynnatura in het nieuws

Fries Journaal - nov/dec 2018

In het Fries Journaal van november/december 2018 is een artikel verschenen over de Ynnatura-excursie van 5 oktober 2018 naar natuurgebied 't Oerd op Ameland. 

Klik hier om het artikel (pdf) te downloaden.

Fries Journaal - nov/dec 2017

In het november/december-nummer van het Fries Journaal is een artikel verschenen over de Ynnatura-excursie van 15 september 2017 naar het defensie-oefendorp Marnehuizen en het Lauwersmeergebied.

Klik hier om het artikel te downloaden (pdf)

Friesch Dagblad - 22 juli 2016

Op 21 juli 2016 werd in Huize Olterterp, het kantoor van It Fryske Gea, het boekje 'Wandelen door It Fryske Gea' gepresenteerd. In het boekje zijn 12 wandelroutes door gebieden van It Fryske Gea opgenomen. Stichting Ynnatura heeft de uitgave van het boekje gesubsidieerd. Het Friesch Dagblad wijdde op 22 juli 2016 een artikel aan de presentatie van het boekje, getiteld 'Mooiste wandelingen door It Fryske Gea bijeengebracht in brochure'.

Klik hier om het artikel te downloaden (pdf)

Fries Journaal - sept/okt 2016

In het september/oktober-nummer van het Fries Journaal is een artikel verschenen over de Ynnatura-excursie van 1 juli 2016 naar natuurgebied De Alde Feanen, getiteld 'Ynnatura zag ze vliegen'.

Klik hier om het artikel te downloaden (jpg)

Leeuwarder Courant - 2 juli 2016

Op 2 juli 2016 stond in de Leeuwarder Courant een artikel met achtergrondinformatie over Stichting Ynnatura, getiteld 'Bedrijven adopteren Friese natuur'.

Klik hier om het artikel te downloaden (pdf)