Samen genieten
van de Friese natuur

Ynnatura neemt deelnemende bedrijven graag mee de natuur in. Daarvoor worden i.s.m. It Fryske Gea jaarlijks activiteiten georganiseerd.

Activiteiten

Samen met de andere leden genieten van de natuur die ons mooie Fryslân rijk is. Een mooie gelegenheid om je netwerk te versterken!

Stinzenplanten bij Martenastate

Wandelen over stokoude laantjes, bospaadjes en intussen genieten van een waar tapijt van duizenden bol- en knolgewassen. Dat kan in het voorjaar in Park Martenastate, een landgoed gelegen bij het dorp Koarnjum, tussen Leeuwarden en Stiens.  Een wandeling door Park Martenastate betekent genieten en de sfeer proeven van de vroegere adel. En in dit deel van het jaar ook vooral genieten van de stinzenflora die in dit unieke park, dat wordt beheerd door It Fryske Gea, nu uitbundig bloeit!

Gepland stond voor de maand april voor de leden van Ynnatura een bijzondere activiteit in Park Martenastate. Corona maakt dat helaas niet mogelijk. Daarom is aan alle leden een wandelfolder verzonden met het aanbod zelfstandig (met partner) een bezoek aan dit unieke park te brengen. U kunt een folder van dit park downloaden op de website van It Fryske Gea.

Blijf op de hoogte