Samen genieten
van de Friese natuur

BCIFG neemt deelnemende bedrijven graag mee de natuur in. Daarvoor worden i.s.m. It Fryske Gea jaarlijks activiteiten georganiseerd.

Activiteiten

Samen met de andere leden genieten van de natuur die ons mooie Fryslân rijk is. Een mooie gelegenheid om je netwerk te versterken!

Trekvogelexcursie in Noard-Fryslân Bûtendyks

Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur! Alhoewel de vogels genoeg lawaai aan hun kont hebben, dus echt stil zal het niet zijn.
Op zaterdag 29 oktober ontvangen wij jou (en jouw partner) graag in het Kweldercentrum Noarderleech te Hallum voor een wandelexcursie over de kwelders en om vooral de enorme aantallen ganzen te aanschouwen die hier momenteel vertoeven.

We starten deze morgen om 9.00 uur (thee/koffie klaar!) in het Kweldercentrum Noarderleech, Noorderleeg 5a bij Hallum. Na een korte inleiding door Jan Jelle Jongsma, districtshoofd van It Fryske Gea, gaan we onder leiding van de ervaren natuurgids Jan de Boer het veld in. We verwachten rond ca. 11.30 uur terug te zijn bij het Kweldercentrum.

Trek de wandelschoenen of laarzen aan en ga mee vogels spotten.
En vergeet de verrekijker niet!

Leden van BCIFG kunnen zich aanmelden bij het secretariaat:
– mail: secretariaat@bcifg.nl
– telefonisch: 0513-410211

Blijf op de hoogte